onsdag den 13. april 2011

Stilhed

Der har været en øredøvende stilhed her på bloggen, da der har været en masse at se til i den sidste måneds tid. Vi er ved at være klar til at Lærke skal ud og passes, og have nogle andre stimuli end dem vi kan give herhjemme.

Efter et par opkald til pladshenvisningen her i byen, fik vi at vide, at der INGEN chance var for, at Lærke kunne komme i vuggestue, selv om det var det vi helst ville for hende.

Dette affandt vi os så med og fik derefter tildelt en sød dagplejer, og hende nåede vi også at have et godt opatartsmøde med, men for at det ikke skulle være løgn, så ringede de fra vuggestue pladsanvisningen dagen efter mødet, for at sige, at nu var der altså en plads til Lærke i en af de to vuggestuer, som vi havde ønsket i sin tid.

Så nu er det på skinner, at Lærke skal starte i vuggestue efter påsken. Lærke og jeg var på besøg i gruppen, som Lærke skal tilhøre - "Spilopperne" i mandags, og Lærkes kommende kontakt pædagog var meget imponeret over Lærke, for der var ingen generthed over for hverken pædagoger, pædagogmedhjælperne eller de andre børn.

Så det bliver spændende. Nu skal vi "bare" have Lærke vænnet af med hendes vane med at skulle have en flaske at ligge med, for at hun kan sove... Det bliver nok en udfordring!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar