onsdag den 27. marts 2013

Påske 2013

I søndags havde vi palmesøndag, som vel egentligt er starten på påsken. I morgen er det så skærtorsdag og fredag langfredag, og så er påsken endelig i gang. Dette år falder påsken meget tidligt, og det kan da nok lige mærkes på vejret. De sidste dage har været skønne med masser af sol - dog koldt, men nu lader det til, at vi IGEN skal til at trækkes med sne og isglatte veje. Nu synes jeg efterhånden det burde blive forår! :)

I vores påske skal vi ikke en masse. Torsdag står på mødregruppe og fredag på vennebesøg til aftensmad. Søndag har vi påskefrokost, så lidt "mad orgie" bliver der da. Det er egentligt sjovt, som mange mennesker forbinder højtiderne med masser af mad (og alkohol).

Vi spiser ikke noget højtids typisk som f.eks. lam, men det bliver da til både æg, kylling og et par påskeæg. Vi har selvfølgelig sørget for, at Lærke har fået et påskeæg fra os, og der er ligeledes et fra Mormor og Morfar. Så må vi se, om der kommer flere.

I mødregruppe i morgen skal Lærke give påskeæg til de andre unger. Det glæder jeg mig til at se, hvordan det kommer til at gå. :)

God påske til jer alle - med eller uden mad orgie!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar