tirsdag den 1. april 2014

Weekend i København

Fredag eftermiddag kørte vi sammen med et hold gode venner til København. Vores ven skulle løbe VM i halvmarathon om lørdagen og vi var med som det tynde øl. 
Vi kom til lejligheden ved 16 tiden og så tog vi ellers ind til centrum for at shoppe. 
Vi afsluttede aftenen i centrum med aftensmad på MAD. Nui det var god mad!!! Lækker lækker burger og fed diner stemning. 

Lørdag gik min veninde og jeg til centrum allerede ved 10 tiden - igen for at shoppe. Løbet startede først kl 13 så manden min og kammeraten blev i lejligheden indtil det var tid til at han skulle afsted mod startstedet. 

Vi gik København tyndt og fik besøgt alle de steder som vi havde snakket om hjemmefra (blandt andet KOK, Blomsterberg og Le Glace) og nød ellers bare det skønne, skønne forårsvejr. 

I Disney shoppen lagde vi en del penge for både service til pigerne, et par bamser og to dukker der synger. Den ene var Ida med det samme meget glad for og Doctor McStuffins blev valgt fra frem for Sofia den første. 

Pigerne havde hygget sig hos Mormor og Morfar men tror nu nok at de også havd savnet os. (Det vælger jeg i hvert fald at tro på!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar