søndag den 10. oktober 2010

Alle mine tanker og krydsede fingre!

Imorgen kl 8 skal en bekendt have sin knap 4 måneder gamle datter igennem hjerne operation nr. 3. Hun fik vand i hovedet som helt spæd, og hun har kæmpet siden. De troede ellers på et tidspunkt, at operationen var gået godt og det gik fremad, men lillepigen fik et tilbagefald og fik endnu engang vand i hovedet. Nu har jeg så fået at vide, at hun skal opereres igen imorgen tidligt, for at få et nyt dræn system sat ind. Det er jo selvfølgelig ikke en nem operation, for lillepigens hjerne er også klappet sammen (jeg ved ikke præcist hvad det betyder), men det gør i hvert fald, at operationen bliver sværere end den var i forvejen...

Nå, men imorgen skal hun så opereres igen, og moderen er selvfølgelig skræmt og bange for at lillepigen skal dø under operationen, hvilket jeg sagtens kan sætte mig ind i.

Jeg kan ikke forstå at verden kan være så OND mod så lille en pige - synes det er DYBT URETFÆRDIGT at hele den lille familie skal igennem så svær en periode. Jeg bliver sur på det hele og mit eget hjerte græder, for tænk hvis det var os - og så bliver jeg taknemmelig for, at jeg har en datter der ikke har det skidt og er født uden sygdom!

1 kommentar:

  1. Vi krydser fingrene for at det går godt;) Klem Jess

    SvarSlet