tirsdag den 26. oktober 2010

Lærke bliver større

Lærke blev 4 måneder gammel i sidste uge... Jeg synes stadig hun lige er kommet, men er glad for, at hun ikke er helt så lille mere. Og lille kan man vist ikke betegne frøknen mere (i forhold til andre på 4 måneder). Vi var til åbent hus hos sundhedsplejerskerne igår og Lærke kan nu præstere en kampvægt på 7,69 kg og så målte sundhedsplejersken hende til at være 62 cm, men det er jeg ikke lige helt enig med hende i. Har selv prøvet at måle hende herhjemme - ligesom sundhedsplejersken gør det, og jeg måler hende til 64 cm... Men skidt. 

Det der er vigtigst er jo, at hun har der godt, og at hun trives. Og det gør hun. Hun er en lattermild pige, som dog har temperament... Gad vide hvor hun har det fra..? :o)

Da hun blev 4 måneder gammel, fik hun også lov til at smage frugt mos for første gang. Jeg havde frygtet at det ville blive en kamp, men hurtigt fandt hun ud af at åbne munden, når skeen kom "brummende". Det var en sød mos hun fik lov at starte med, og det kan være det er derfor, at hun ikke er såååå pjattet med sveskemosen. Men om ikke andet, så kan man se, at hun får det at spise... Hun er som oftest brun i det meste af hovedet. :o)

Hun er også blevet meget optaget af sit spejlbillede og også hendes aktivitetsbøjle og Bien Bent får nogle historier. Bien Bent er en lille bi på en klemme, som hun har til at hænge fra autostolen. Den er fra Lamaze.

Nå, men et lille billede af vores vidunder fra idag, hvor hun sad lidt i forenden af vuggen (hun er blevet noget mere stabilt siddende) og legede med aktivitetsbøjlen.

1 kommentar:

  1. Tillykke med hende:-) Faldt lige over din blog og er du blevet fast læser. Håber du har lyst til at kigge forbi min og deltage i min give away:-)

    Glædelig jul!

    SvarSlet