mandag den 8. august 2011

Tilbage til hverdagen

Efter en længere pause fra bloggen, håber jeg nu at kunne vende tilbage med fornyet kraft... Vi har lige holdt 3 ugers ferie sammen alle 3 og det har været så skønt bare at være sammen uden stress! Vi har været aktive, men kun i det omfang vi gad. Næsten hver dag har vi lavet et eller andet, og toppen var nok, da vi tog en overnatning i Flensborg. Hvor er det dog en skøn by.

Vi var dernede i høj solskin, og vi gik fra hotellet i Flensborgs nordlige del og ned til Strøget. Det var noget nemmere at gå derned, end at gå hjem, for der er da egentligt nogle grumme bakker i den by!

Ellers shoppede vi i Kolding Storcenter, var i Jyllands Park Zoo og i Legoland med Lærkes kusine (og forældre selvfølgelig). 

Nu melder hverdagen sig så med et brag. Jeg har nemlig fået job i Nørre Snede og er startet i dag. Lærke var tilbage i vuggestuen og Morten tilbage på pinden på hans job. Og det endda med overarbejde! Men det havde han på en måde forventet, for det job har svært ved at undvære ham, og vi har været MEGET imponeret over, at arbejdet ikke har haft ringet andet end én gang imens vi holdte ferie, for de plejer at kime Morten ned, lige så snart de står med det mindste problem!

Jeg glæder mig til at møde eleverne og de mange nye kolleger. Kollegerne møder jeg torsdag til fælles lærermøde på skolen og eleverne møder jeg på mandag, når de skal starte op efter deres sommerferie. Det bliver spændende, men også en smule skræmmende. Men trods alt er de kun 5. klasse - så hvor galt kan det egentligt gå..? :o)

1 kommentar:

  1. Jeg håber, at du får en rigtig god start på din nye skole, og at du får nogle søde elever og forældre. Jeg kan godt forstå, at du synes, at det er lidt skræmmende her i starten. Der er så meget nyt, som man skal forholde sig til - alene at finde ud af, hvordan kopimaskinen fungerer kan være en udfordring :-)

    Alt mulig held og lykke på det nye job.

    SvarSlet