mandag den 5. november 2012

Sygemelding

Nu kom det så til en sygemelding, pga smerter ved for meget fysisk aktivitet. Det er noget øv, men har længe haft ondt, når jeg har overanstrengt mig, så da jeg i sidste uge var tilbage på arbejde for en kort bemærkning, fandt jeg da virkelig ud af, at det bare ikke går.

Der er masser af trapper på skolen, samt der er forholdsvis langt fra lærerværelset til elevernes klasselokaler. Den kombination var ikke lige noget, som min krop var med på.

Det er bare så øv, for det var rent luksus at komme ind i "mine egne" klasser, med elever som jeg kender og holder af. Det er to skønne klasser og skemaet var faktisk til at arbejde med. Jeg kunne mærke allerede første dag, at de ikke havde glemt mig, og at de stadig havde lyst til at jeg var der.

Fredag kom den nye vikar, og de stillede sig næsten på bagben pga. at de ikke kendte hende. Det var der INTET af med mig, så det gjorde mig en smule glad.

Nu er der reelt kun 7 dage til jeg går på barsel, så er træt af, at det skulle ende med denne sygemelding, men der er jo ikke nogle der efter fødsel og barsel siger tak for at jeg overanstrengte mig inden, så jeg vælger at passe på mig selv, og så må alt andet stå standby i mellemtiden. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar