lørdag den 2. februar 2013

Så kom hun

Den 6/12-2012 kom Ida Elisabeth til verden.

Det var et planlagt kejsersnit, og det var endnu en skøn oplevelse. Denne gang - modsat med Lærke - var der masser af ro på, og der blev forklaret i et væk, når der skulle ske noget.

Vi mødte ind på afdelingen om morgenen og efter lidt ventetid blev vi taget med ned til operationsgangen, hvor kejsersnitte skulle foretages. Det hele gik hurtigt og smertefrit - indtil bagefter i hvert fald, og på opvågningen fik jeg endelig Ida over, så hun kunne få noget at spise. Hun blev målt og vejet - 2800 g og 47 cm. Et lille menneske til trods for at hun kun kom 5 dage før tid.

Vi var på sygehuset i to en halv dag, inden vi tog hjem (efter et lille vink fra en sygeplejerske, om at der var MANGE der skulle til, så de var begyndt at sende folk til Holstebro). Men det var nu fint nok.

Vel hjemme kom vi på plads og fik slappet lidt af, inden storesøster kom hjem igen. Hun havde været hos Farmor og Farfar de dage vi var på sygehuset. Men hun havde selvfølgelig været på besøg, så hun havde mødt Ida, inden vi skulle hjem.

Så nu går det ud på at få en hverdag op og køre. Men Ida klarer det fint, spiser og sover og sk*der stort set som det eneste. Men hun er nu, som 8 uger gammel, 4700 g og 55 cm, så det går fremad med stormskridt.


2 kommentarer: