mandag den 4. november 2013

50 dage til jul

På min telefon har jeg en nedtælling til jul, og i dag kunne den fint præstere et 50 tal i nedtællingen.

De dage kommer jo nok til at gå hurtigt, og inden vi får set os om er det den 23. og lillejuleaften og ungerne er helt oppe og køre over den store dag der venter.

Men inden da, skal vi igennem hele november og al forventningens glæde om at nå til 1. december hvor juleglæden endelig kan slippes løs.

I år skal vi desuden rigtig introducere konceptet julekalender for Lærke. Jeg har købt både Jul på slottet og Nissebanden i Grønland, og så glæder jeg mig bare til at se, hvad hun synes er mest spændende - hvis altså hun synes det er noget ved. Det er der jo ikke nogle garantier for.

Og i år skal vi for første gang holde jul hjemme. Det er noget meget stort i min verden, og jeg glæder mig afsindigt til at skulle lave alt maden, gøre klar og ikke skulle tænke på, hvornår vi skal hjem med pigerne, så de kan komme i deres egen seng. I år bliver de puttet i deres egen seng, og vi kan nyde aftenen uden hurlumhej. Jeg tror på, at det også bliver en skøn aften for pigerne, som kan lege med deres legesager hele tiden, og ikke bare skal se på træet og vente utålmodigt.

Men utålmodigheden kommer nu nok frem alligevel, men jeg glæder mig til det hele. :)

1 kommentar:

  1. Ja tiden skal hurtigt rende. Gode julekalendre du har valgt. Sidste år så vi nissebanden i Grønland så mange gange at børnene kan den udenad, og i år har Jul På Slottet for første gang været noget der har kunnet fange lidt. Så spændende hvad Lærke er til

    SvarSlet