mandag den 1. juli 2013

Sommer - eller mangel på samme!

Lige om lidt er der sommerferie. Eller det vil sige, at i hvert fald ungerne og jeg holder ferie, for indtil i lørdags var det ikke sikkert, hvor meget ferie manden kunne få. Grunden hertil var, at han jo blev fyret OG fritstillet i det tidligere firma han var i, som så også gik konkurs.

I den forbindelse havde hans tidligere firma virkelig røvrendt ham, for havde han ikke været blevet fritstillet, men "bare" fyret, så havde han beholdt sine feriepenge. Men pga. fritstillingen og konkursen, så mistede han dem, da Lønmodtagernes Garantifond har et smuthul i ferieloven.

Så hans ferie hang i en tynd tråd, men hans nye firma er til gengæld meget mere end fair og fleksible over for ham. (Jeg er for øvrigt lykkelig for at han har fået det nye job - til trods for de trælse arbejdstider) De har tilbudt ham, at han får 3 uger sammenhængende, som bliver "betalt" på forskellige måder. Så han kommer til at få de 3 uger, som var planlagt inden alt dette med feriepengene kom frem.

Så vi skal rigtig på sightseeing i Danmark i denne sommer. Så nu venter vi bare på, at det bliver fredag i uge 29... Og at sommervejret kommer, selvfølgelig! :)

God sommer til jer alle!Ingen kommentarer:

Send en kommentar