torsdag den 18. april 2013

Hæklede sprutter

Så fik jeg endelig afsendt mine 6 hæklede sprutter til koordinatoren for Herning Sygehus. Jeg havde forsøgt at hækle så mange som muligt og så der var til både drenge og piger.

Jeg startede i sin tid med en opskrift der sagde, at jeg skulle hækle med dobbelttråd, hvilket jeg selvfølgelig gjorde, men hold nu op en forskel der var på den og dem jeg hæklede bagefter. Der var både størrelses forskel men også stor forskel i, hvor længe det tog/ hvor svært det var at hækle dem!

Jeg overvejer nu at kaste mig over en opskrift jeg har fået på en elefant - især fordi Lærke og jeg synger Elefantens Vuggevise en del. Jeg har desuden en wallsticker med noget tekst derfra, som jeg vil sætte på et farvet lærred, og så hænge op som dekoration, frem for lige på væggen, hvor det kan være svært at hænge op, især fordi vi har savsmuldstapet. :)

Nå men her kommer et billede af mine sprutter, som koordinatoren har taget, og derefter lagt ud på Spruttegruppens Facebookside.


2 kommentarer:

  1. De er så flotte Heidi. Jeg overvejer at kaste mig ud i det også

    SvarSlet
  2. Prøv det Karin - de er nemme og det giver en utrolig tilfredsheds følelse at kunne aflevere til en af ambassadørerne, som så afleverer til afdelingerne!

    SvarSlet