mandag den 27. maj 2013

Der sker så meget

Livets gang i Ikast er nogle gange ret hæsblæsende...

Der sker en masse hele tiden, og det kan være så svært at følge med til det hele.

Lærke har været på sin første hyttetur med børnehaven, og det havde været en bragende succes. Vi hentede hende en fredag eftermiddag, hvor hun havde været afsted siden torsdag formiddag, og hun var meget glad for at vi kom, men havde ikke savnet os på noget tidspunkt. Det er jo egentligt skønt at vide, men også en smule vemodigt, for det betyder jo, at hun bliver stor og mere selvstændig.

Og Ida vokser og bliver mere og mere aktiv. Hun blev vaccineret samme dag, som vi hentede Lærke på hytteturen, men hun var ikke på noget tidspunkt påvirket af det. Hun er nu en "stor" pige på knap 7 kg og 63 cm, så stadig lille af sin alder, men en gæv tøs, som ikke mangler noget.

Lige om lidt bliver hun 6 måneder, og det kører med grød/ mos så det er jo positivt. Og hun har fundet ud af at møvre sig tilbage af, men det frustrerer hende bare mere end det hjælper, for det betyder jo, at hun kommer længere væk fra legetøjet, og det passer ikke damen.

Men det er nu nok også et spørgsmål om kort tid, at hun begynder at møvre sig fremad eller reelt kravle, for hun har længe lagt an til kravlestillingen og så er det bare med at få koordineret de der vedhæng, som man kan komme op på og stå ind imellem.

Og i juni bliver Lærke jo 3 år. Det fylder meget i hendes verden, for så skal hun jo holde fødselsdag. Vi har allerede de første invitationer ude, og skal have de sidste sendt afsted lige om lidt.
- Hun har selv bestemt tema i år, nemlig Minnie Mouse, da hun er STOR fan af Mickey Mouse Klubhus men især Minnie. Så det er med Minnie ører og sløjfer, prikker og andet i den stil, som kommer på fødselsdagsbordet i år.

Ønsker til fødselsdagen er noget helt andet. Hun mangler virkeligt ikke noget, så det eneste hun (jeg) har ønsket for hende i år er en sandkasse i træ, som har bænke der kan foldes ned, så de danner et låg = kattene kan ikke komme i den og besørge. 
Mon ikke det så ellers bliver noget med tøj og så ellers pengene ind på opsparingen? Jeg ved dog, at Farmor og Farfar har planer om at give hende en rigtig cykel med støttehjul, så det behøver hun ikke ønske sig! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar