torsdag den 9. maj 2013

Kristi Himmelfartsferie

I går kl 17.30 fik vi alle omsider Kristi Himmelfartsferie. Det holdet ellers hårdt, da Morten har arbejdet (som normalt) sent mandag og tirsdag var han meget sent hjemme pga. overarbejde. Så havde ellers frygtet at det blev til overarbejde i går også, men det slap Morten da for. Og han blev endda kørt hjem, så han ikke skulle trave hjem i det meget våde vejr.

Vi skal ikke en masse i ferien, men blot nyde, at der er ro til at slappe af. Altså så meget ro der nu er med en knap 3 årig og en 5 måneder gammel baby. :)

Dog er der aftale om madklub lørdag aften her hos os. Det er os og 6 andre venner/ veninder som mødes om noget godt mad ind imellem. Det har været meget svært på det sidste, at få samlet folk, da vi har (især) to, som arbejder på nogle lidt skæve tidspunkter. Og én af drengene er blevet kæreste med en finne, så han pendler til Finland ofte = han er ikke så tit hjemme.

Der ud over skal vi et smut til Frederiks lørdag eller søndag med et hold gode venner. Der er marked, så drengene bliver placeret i ølteltet med en fadbamse og en kæmpe hotdog, mens vi andre kigger os omkring og tager en tur i det opstillede tivoli. Nu håber jeg bare, at der er noget til ungerne - da det jo er dem der er målgruppen i vores tilfælde i hvert fald.

Rigtig dejlig mini ferie til jer alle (hvis i holder fri!)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar