onsdag den 22. december 2010

22. december

Onsdag den 22. december = Morten har fået juleferie!!! :o)

Vi har brugt dagen til at ordne lidt ærinder imens Lærkes (mange) lure i dag... Hun har i går og i dag taget revanche for mandagens manglende søvn. Og hun har endda sovet UDE i barnevognen i dag - prøv lige og spørge om jeg var overrasket. (Altså vognen holdte stille da hun faldt i søvn, hvilket ALDRIG er sket før!)
Og så var vi til juleafslutning med mødregruppen i dag og Lærke var en sand fornøjelse at have med i dag - for hun sov som sagt i vognen da vi kom derom, og sov så de første 45 minutter, men nåede lige at blive utilfreds inden hun blev lagt i vognen igen da vi skulle hjem. Vi har ca 10 minutter hjem omme fra Lene men Lærke nåede at falde i søvn på den korte tur + hun sov mere da vi kom hjem så søvnen må være tiltrængt!

Vi havde pakkespil i mødregruppen i dag, men jeg var kun så "heldig" at vinde en stor chokolade julemand - lidt surt når man så hvad der ellers var af gaver + hvad jeg selv havde med i gaver, men der må være noget med "uheld i spil = held i kærlighed"!

Her til aften blev det desuden til en ordentlig omgang hjemmelavede brændte mandler (til Mortens store glæde) og et hæklet mini kræmmerhus - meget stærkt inspireret af Karen Klarbæks opskrift (men kan ikke finde ud af at følge en opskrift, så det er i "fri hånd"!)

I dagens pakke i pakkekalenderen var der to slags figurperler (blomster + hjerter) og et apparatur til at give fodmassage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar